Toekomstperspectief

Alle beslissingen uit je verleden zijn bepalend voor je toekomstperspectief. Je volgt een bepaald pad en dat leidt naar iets. Of niet. Soms is dat prima maar je kunt ook het gevoel hebben dat je niet (meer) op het juiste pad loopt. En spreekt het toekomstperspectief je niet meer aan. Weet je niet meer waar je ‘s ochtends je bed voor uitkomt en begin je je dagen zonder al te veel zin en energie.

Toekomstperspectief

Vage belemmeringen om de stap te zetten

Dan weet je dat er iets moet veranderen. De kans is groot dat je hoofd, hart en ziel niet in overeenstemming zijn met elkaar of met je acties. Diep in je hart wil je eigenlijk iets anders maar toch ga je elke dag braaf naar je werk. Je wordt belemmerd om een stap te zetten om je dromen en wensen te vervullen maar je weet niet precies waardoor. Verandering lijkt eng.

Een heel herkenbaar traject. Veel vrouwen van 40+ lopen hier tegenaan en komen op een gegeven moment in hun leven dat ze hun leven naar hun eigen hand willen zetten. Op zoek naar duurzaam geluk. Naar leven in plaats van geleefd worden. Maar hoe doe je dat?

Download gratis de eerste les

Ook voor coach en trainer Annette Polman is dit een bekend gegeven. Zij doorliep 15 jaar geleden hetzelfde traject en nam de stap en ontwikkelde zich meditatie en mindfulness begeleider naar coach, docent, trainer en hypnotherapeut. Ze ontwikkelde de 12 weekse online cursus Wie ben ik? Wat wil ik? Deze cursus helpt je om je toekomstperspectief te veranderen. Download gratis de eerste les en kijk of dit ook voor jou een eerste stap is om je leven weer zelf te leven.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.