over Annette Polman

Sinds 2001 begeleid ik mensen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling op weg naar leven vanuit hart, lijf & ziel inplaats van vooral het hoofd. Die weg legde ik ook zelf af. Als kind stond ik aan de zijlijn, nam nauwelijks deel, als student nam ik wel deel maar een deel van mij was donker en deed niet mee. Als 30-er verkocht ik mijn ziel aan mijn werkgever en ik voelde me niet gelukkig.  Ik werd vooral gewaardeerd voor kwaliteiten en vaardigheden die niet in mijn functie-omschrijving stonden. De juiste vrouw op de verkeerde plek dus. Het ontslag en de daaropvolgende depressie waren het begin van mijn ontwikkelingsweg.

Mijn weg terug naar leven in verbinding met hart, lijf & ziel, begon met 10 jaar Tibetaans boeddhisme waar ik leerde over de werking van de geest. Tegelijk werkte ik 10 jaar als kledingkunstenaar onder het motto “Daar waar schoonheid is, wordt iets onsterfelijks in ons geraakt.” Inmiddels ben ik ruim 15 jaar hypnotherapeut, docent, trainer, coach en procesbegeleider. Op basis van deze jarenlange ervaring ontwikkelde ik een methode tot het leven en werken vanuit innerlijke kracht en bezieling: Hoofd, Hart, Handen & Ziel op één lijn brengen.
Nog steeds word ik geïnspireerd door de boeddhistische invalshoek en daarnaast door Jan Geurtz, Eckart Tolle en Ingeborg Bosch.
De natuur, de Lach en Plantenmuziek zijn ook krachtige middelen op mijn weg, waar ik graag anderen in meeneem.

Ik geniet van het begeleiden van mensen bij de weg naar binnen en voel me dankbaar dat ik dit werk doe. Deze zomer bestond Atelier voor LevensKunst 15 jaar. Dat ga ik vieren! Hoe? Je kunt je een maand lang gratis inschrijven voor de 12-weekse online- cursus ‘Wie ben ik? Wat wil ik?’ 

Herken je iets in mijn verhaal? Dan kan ik je helpen.

Schrijf je in voor de online-cursus en ontdek of mijn stijl je aanspreekt.
Of maak direct een afspraak via 06-49966463

 

 

 

Comments are closed.