Midlife crisis

Als je niet meer weet waar je s ochtends je bed voor uitkomt. Geen zin en energie om aan de dag te beginnen. Ben je 40+ en heb je het gevoel dat je niet doet waar jij gelukkig van wordt? Heb je het gevoel dat je in een midlife crisis zit? De kans is groot dat je hoofd, hart en ziel niet in overeenstemming zijn met je acties. Als je elke dag naar je werk gaat terwijl je diep in je hart eigenlijk iets anders wil doen, dan begin je niet vol energie aan je dag. En dit kan je uiteindelijk opbreken.

Midlife crisis

Wat zijn jouw dromen?

Een midlife crisis, er wordt soms wat lacherig over gedaan maar toch beseffen veel vrouwen op dit moment van hun leven dat ze teveel beslissingen alleen met hun hoofd hebben genomen en te weinig vanuit hun hart. Toch is dit ook een goed moment om veranderingen aan te brengen. Om te ontdekken wat je dromen zijn en hoe je ze na kunt jagen. Om te leren wat je wilt met je leven en hoe je duurzaam geluk kunt creëren. Maar ook leren hoe je om kunt gaan met angsten en twijfels die vaak hand in hand gaan met veranderingen.

Leer meer over jezelf en je drijfveren

Dit kan met de online cursus Wie ben je? Wat wil je? van Annette Polman van Atelier voor Levenskunst. In 12 weken leer je meer over jezelf en je drijfveren. Hoe je jouw acties in overeenstemming brengt met je hoofd, ziel en hart. Wordt jouw midlife crisis het keerpunt in je leven? Meld je dan nu aan voor de gratis eerste les van deze online cursus en kijk of het bij jou past.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.