Loopbaancoach Utrecht

Loop je vast in je werk? Heb je het gevoel dat je op een verkeerd spoor zit? Dan is een loopbaancoach in Utrecht een goede stap.

Annette Polman van het Atelier voor Levenskunst begeleidt sinds 2001 mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze begon als meditatie en mindfulness begeleider en kunstenaar en ontwikkelde zich tot docent, trainer en loopbaancoach in Utrecht.

Loopbaancoach Utrecht

Hoofd, hart en ziel

Om goed in je vel te zitten is het nodig dat hoofd, hart, ziel en acties op een lijn zitten. Op het moment dat je al je werkgerelateerde beslissingen en keuzes met je hoofd maakt en je hart vergeet, kom je vast te zitten. Je bent niet gelukkig in je werk en staat op het keerpunt in je leven.

Wie ben ik? Wat wil ik?

Annette Polman ontwikkelde de online cursus Wie ben ik? Wat wil ik?. De cursus duurt 12 weken en is volledig online te volgen. Hierdoor kun je deelnemen op een moment dat het jou uit komt en kun je de lessen herhalen om de boodschap echt tot je door te laten dringen. Wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis eerste les.

Na de cursus heb je afscheid genomen van het gevoel van ontevredenheid over de invulling van je leven en je werk en van de vage belemmeringen die je weerhouden om je dromen en verlangens te vervullen. Meer leven vanuit je hart en ziel en minder vanuit je hoofd.

Ervaar het zelf en volg de cursus Wie ben ik? Wat wil ik? van loopbaancoach in Utrecht Annette Polman.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.