Keerpunt in je leven

Zit jij nu op een keerpunt in je leven dat je eindelijk gaat doen waar jij gelukkig van wordt? Niet meer geleefd worden maar zelf leven? Dan is de 12 weekse online cursus Wie ben ik? Wat wil ik? van het Atelier voor Levenskunst een goed in de juiste richting.

Keerpunt in je leven

Een nieuwe weg in slaan

Veel hoogopgeleide vrouwen van 45+ lopen hier tegenaan: het moment dat je niet meer weet waarvoor je s ochtends je bed uitkomt. Je hebt ervaring in persoonlijke ontwikkeling en je voelt zelf dat je niet op het juiste spoor zit. Je staat op een keerpunt in je leven, maar welke weg sla je in.

Meld je aan voor de online cursus

Tijdens de cursus “Wie ben ik? Wat wil ik?” leer je om te zorgen dat je hoofd, hart en ziel en je acties met elkaar in overeenstemming zijn. Na deze online cursus weet je wat je wilt met je leven, hoe je duurzaam geluk kunt creëren en hoe je om kunt gaan met angsten en twijfels.

Eerst les gratis

Wil je meer informatie over deze online cursus? Meld je dan aan en ontvang gratis de eerste les van de cursus. Je ontvangt dan ook meer informatie over het vervolg.
Neem op het keerpunt van je leven de juiste afslag. Wil je meer informatie over de cursus of het Atelier voor Levenskunst? Neem dan contact met ons op. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier of even bellen naar telefoonnummer 06-49966463.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.