Heroriënteren loopbaan

Heb jij nog plezier in je werk? Word je gelukkig van wat je doet? Zit je op je plek? Als dat niet het geval is en het zelfs nog verder gaat. Dat je niet meer weet waar je ‘s ochtends je bed voor uitkomt. En zonder zin of energie aan je dag begint. Dan is het tijd voor het heroriënteren van je loopbaan. Je zit duidelijk niet op plek in je huidige baan en wordt hier niet gelukkig van. Maar hoe pak je dat aan? Hoe achterhaal je je drijfveren en luister je naar je hart om te weten wat jou gelukkig maakt?

Heroriënteren loopbaan

Belemmeringen

Bij het heroriënteren van je loopbaan is het belangrijk dat je hoofd, hart en ziel in overeenstemming zijn met je acties. Als je iets wil, moet je hier ook naar handelen. En als je iets wil, wil je het dan zowel met je hoofd als met je hart? En als hoofd, hart en ziel wel in overeenstemming zijn, wat weerhoudt je dan om hiernaar te handelen? Waarom zijn je acties anders? Welke belemmeringen ervaar je? Moeilijke vragen waar je waarschijnlijk niet direct een antwoord op weet. Een loopbaancoach kan je helpen om hier antwoord op te krijgen en je te heroriënteren op jouw loopbaan.

Inspiratiecyclus

Annette Polman van het Atelier voor levenskunst ontwikkelde een online cursus om jou te helpen te achterhalen waar jouw dromen liggen en hoe je deze kunt vervullen. De eerste les van deze 12-weekse cursus kun je gratis downloaden. Wil je liever een live cursus? Drie keer per jaar start de offline Inspiratiecyclus. Deze cursus duurt 5 ochtenden. Volg het Atelier voor levenskunst op facebook om op de hoogte te blijven of houdt de website in de gaten wanneer de cursus start.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.