Drijfveren ontdekken

Waarvoor kom jij ‘s ochtends je bed uit? Begin jij vol zin en energie aan je dag? Waar word jij gelukkig van? Veel vrouwen hebben moeite om hun drijfveren te ontdekken. De zingeving van hun leven.

Drijfveren ontdekken

De balans opmaken

Veel hoogopgeleide en bewust vrouwen maken rond hun 40e de balans op van hun leven en komen tot de conclusie dat dromen en verlangens naar de achtergrond zijn verdwenen en beslissingen genomen zijn op basis van ratio en ‘omdat het zo hoort’. Soms is dat prima maar soms is het nodig om je eigen drijfveren te ontdekken. Weten waar jij door geprikkelt wordt, wat je energie geeft en waar jij gelukkig van wordt.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel vrouwen weten in hun hart dat er iets moet veranderen in hun leven. Maar hoe of wat is lastiger te achterhalen.

Online cursus

Annette Polman van het Atelier voor levenskunst begrijpt dat heel goed. Vanuit haar werk, maar ook vanuit haar eigen ervaring. Zij ontwikkelde daarom de online cursus Wie ben ik? Wat wil ik? In 12 weken leer je hoe je jouw hart, hoofd en ziel overeen kunt stemmen met je acties. Je leert hoe je duurzaam geluk kunt creëren maar ook hoe je om kunt gaan met angsten en twijfels. Hoe je jouw drijfveren kunt ontdekken en hier naar kunt handelen. Download gratis de eerste les uit deze cursus en kijk of het iets voor jou is.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.