Carrièreswitch

Heb je het gevoel dat je werk doet wat eigenlijk niet bij je past en overweeg je een carrièreswitch? In het verleden vooral werkgerelateerde beslissingen genomen met je hoofd in plaats van met je hart? Of omdat het verwacht werd of ‘zo hoorde’? Heb je last van vage belemmeringen die je weerhouden van een carrièreswitch. De stap te zetten om je dromen en verlangens te vervullen?

Carrièreswitch 

Uit eigen ervaring

Annette Polman van het Atelier voor Levenskunst heeft dit zelf ervaren. Zij maakt de carrièreswitch van een baan als bedrijfskundige naar docent, coach en trainer. Zij ontwikkelde de online cursus Wie ben ik? Wat wil ik? Speciaal voor vrouwen van 40+ die op zoek zijn naar tools om hun leven weer in het juiste spoor te krijgen. Die op een keerpunt staan in hun leven en de juiste weg willen kiezen. Die willen leren hoe ze hun hart, hoofd en ziel in overeenstemming kunnen krijgen met hun acties.

Herken jij je hierin? Download dan gratis de eerste les van deze cursus en kijk of jij je hierin kunt vinden. Je ontvangt dan ook verdere informatie over de cursus en de tarieven. De cursus duurt 12 weken en je kunt hem bekijken wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie

Wil je liever eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag al je vragen. Je kunt een berichtje sturen via het contactformulier op de website of even telefonisch contact opnemen op nummer 06-49966463.

Ja, ik ontvang gratis de eerste les!
Comments are closed.