Aanbevelingen

 

Ik geef het programma van Annette Polman na de eerste twee lessen al een 9 als ik een cijfer moest geven!
Annette Polman heeft een prettige uitstraling en ze legt alles heel duidelijk en rustig uit. Het programma zit heel overzichtelijk en logisch in elkaar. Er is veel variatie en diepgang. Door de eerste twee lessen heb ik al een heleboel van mijzelf op een rij gekregen waar ik al langere tijd mee rondloop. Het is na de tweede les al meteen duidelijk geworden hoe ik met alles wat ik kan, wie ik ben en wat ik voel op het goede spoor terecht kan komen. Mijn passie is er duidelijk uitgekomen en ik heb ontzettend veel zin om ermee aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar de volgende les en wat die weer voor inzichten zal brengen.
Als je op zoek bent naar je kern van wie je bent en wat je pad is, beveel ik je aan te beginnen met dit on-line programma.
Het is leuk, laagdrempelig en je kunt het gewoon thuis doen wanneer jij tijd hebt. Je wint er altijd wat mee!
Annemieke Kegel, Vijfhuizen

 

Diepgaande ervaring. Doordat de gevarieerde, verrassende oefeningen me in contact brengen met mijn onderbewustzijn, denk ik niet alleen na over: wie ben ik? en wat wil ik? maar ik erváár het werkelijk.
Ik moet er wel de tijd voor nemen en bereid zijn een reis te maken zonder de bestemming te kennen.
Als ik de moed verlies is Annette er voor me, zowel online als als in persoon. Annette “weet” wat ik nodig heb en houdt me op weg.
Die weg zal voor iedereen anders zijn, korter of langer, maar brengt je beslist op nog onbegane paden. Oók voor diegenen die al langer de weg van bewustzijn bewandelen. Goeie reis!
(Jessica Scholte, Groningen)

Eigenlijk uit nieuwsgierigheid ben ik begonnen aan het programma. Ben nu bij les 4, dus nog niet eens halverwege. Het heeft me al meer opgeleverd dan ik gedacht had. Ik heb veel meer inzicht gekregen, in waarom ik dingen graag of minder graag doe, wat bij me past, wat niet bij me past en wat voor mij de juiste richting is.
Wat ook erg geholpen heeft zijn 2 persoonlijke afspraken, dat is net weer het puntje op de i.
Ik denk dat het een goed programma is, eigenlijk voor iedereen. Het is heel goed zo nu en dan weer eens even bij je zelf naar binnen te kijken en jezelf af te vragen of je of nog de juiste kant op gaat en nog de goede dingen aan het doen bent. Maar het is zeker ook een goed programma voor mensen die op een punt in hun leven of loopbaan staan dat ze zich afvragen: ‘Hoe nu verder?’
Ik kan maar één ding zeggen: absolute aanrader!
(Rogier Noordenbos, Haarlem)

 

Wat de cursus mij vooral brengt zijn reminders. De “o ja”-momenten. Ik ben van beroep masseur en lichaamsgericht therapeut. Heel veel wist ik dus al. De reminders zijn heel fijn, zeker als ik zo druk ben met de dagelijkse gekte is het goed om af en toe weer even stil te staan bij mezelf.
Ik luister en kijk nog even verder dus!

(Robin van Wees)

 

Comments are closed.